Be-Leef!

Individueel (meer)daags Coaching-programma.

Wil je eindelijk ontdekken wat je echt wil? Ontdekken waar jouw blokkades zitten? Wil je even bijkomen van de alledaagse hectiek? Zit je in een burnout of loop je er tegen aan?

Volg dan ons uitgebalanceerd coaching-programma van één, twee of drie dagen,  versterkend voor lichaam en geest. Met cognitieve coaching, creatieve coaching en stemcoaching.

Stil staan, dan bewegen

Be-Leef! is een (meer) daagse individuele coaching op de boerderij in het land van Maas en Waal.  Voor iedereen die even stil wil staan bij wat er is. Voor iedereen die twijfels heeft over z’n werk, twijfels over z’n leidinggevende capaciteiten, twijfels heeft over zichzelf. Voor iedereen die kleur wil bekennen. Piekergedachten vertroebelen vaak het beeld op de werkelijkheid. Gedachten die als wolken voor de zon schuiven.

Ervaringsgericht

Be-Leef! is een sterke ervaringsgerichte weg. Be-Leef! helpt je jouw ervaring bewust en doelgericht te maken. Be-Leef! laat je stoppen en stilstaan om daarna verder te kunnen. Stilstaan. Dan bewegen zodat je succesvoller en gelukkiger durft te zijn.

Beleven

Je gaat jouw ervaringen vertellen en beleven. Ervaringen die vooral voortkomen uit al je gedachten, opvattingen, normen en waarden. Je gaat je eigen rol als bedenker en waarnemer van al die gedachten onderzoeken en je gaat leren hoe je deze gedachten ook op een andere wijze kan formuleren zodat er meer rust kom. Rust om weer te kunnen leven.

Wat kost het?

Be-Leef! is een maatwerk traject. Vraag naar jouw investering. Een eerste kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis.

Meer weten over Be-Leef!?

13 + 9 =

Beleef is een meerdaags coachingsprogramma dat plaatsvind op de boerderij van Karina en Peter in Dreumel.

De avond vooraf overnacht je in een plaatselijke B&B zodat je uitgerust aan de dag kan beginnen, zonder stress op de weg.

Je verblijft een hele dag hier, dat wil zeggen, ochtend, middag en soms ook het begin van de avond. Van 9.30 – 20.30.

We onderzoeken je gedachten en emoties en gaan kijken waar en hoe die in jouw leven een rol spelen.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. We gaan van start met een gesprek, samen, dat duurt ca 1,5 – 2 uur. We hebben de tijd, dat is het leuke van zo’n hele dag. Na het gesprek krijg je een paar oefeningen om je gedachten te onderzoeken. Dat doe je alleen. We bespreken daarna die oefeningen.

Dan is er lunch. Je eet meestal alleen.

Na de lunch gaan we wandelen, al wandelend komt e.e.a. natuurlijk ook ter sprake. Teruggekomen ga je aan de slag met het tekenen van  je ‘levenslijn’  of we plaatsen jouw coachvraag in het licht van jouw familiesysteem. Ook dat/die gaan we samen bespreken. Wellicht is er ook nog ruimte om in gesprek te gaan met Karina, die als ‘beeldcoach’ vaak meedoet.

Dan het diner, zit je ook weer alleen, met al je gedachten.

Afsluitend een laatste gesprek/oefening, al wat zich aandient.

Je ontvangt van mij vooraf de computerlink voor het maken van de ODC analyse.