Meerdaagse – coaching in Dreumel

Meerdaagse-coaching

Volg een meerdaagse-coaching op onze boerderij, met coach-gesprekken, stilte-wandelingen, mijmeren, schrijfopdrachten, inzicht-oefeningen, meditatie, ademen. Deze coaching vindt plaats in -en vanuit- je eigen privé studio op ons boerenerf.  Jouw ankerplaats voor elke dag na een coach activiteit met een van ons. 

Meerdere dagen

Het meerdaags traject is individueel, solo. Geen andere deelnemers. Rust en ruimte voor jezelf. Uitrusten, reflecteren op betekenis en de cadans van je dagelijks bestaan. Een houding vinden, kiezen en nemen, met aandacht voor het moment. In jouw tijd, in jouw omgeving, in jouw leven. Stilte vinden, bijtanken,  jezelf klaarmaken voor een verandering of beslissing. Je leert jezelf weer beter kennen.

Tijdens je verblijf in je studio kun je je bezinnen. Welke keuzes maakte je, welke keuzes heb je nog te maken en waar wil je de aandacht op richten?

Locatie en verblijf

Je verblijft in je eigen studio van ca 25 m2.  Heerlijk bed, kitchenette en badkamer. Een prachtige en unieke plek, op het platteland van Maas en Waal. We halen je desgewenst op vanaf station Zaltbommel.

Je slaapt waar vroeger de varkens rondknorden.

Stil

Sta even stil. Schep je eigen visie op hoe je je leven kunt leiden vanuit jouw eigen waarden, jouw wijsheden en jouw waarheden. Zet dán de eerste, gerichte stap.

Deze meerdaagse coaching is even stilstaan om weer te kunnen bewegen.

De plek, het programma en de persoonlijke begeleiding helpen je te doorvoelen hoe het met je is en te weten wat je nodig hebt. Door stiller en aandachtiger te worden ontspan je en kun je ruimte ervaren. In jouw tijd, in jouw omgeving, in jouw leven.

Kosten

Voor een driedaags arrangement vragen wij als introductieprijs in 2021 € 795,=

Het basispakket bestaat uit:

  • drie-daags verblijf met twee overnachtingen
  • Aankomst op dag 1 rond 10.00 uur en vertrek op dag 3 rond 16.00 uur
  • Drie keer lunch, twee keer avondmaaltijd en twee keer ontbijt
  • 3 coachgesprekken van 1,5 uur in de ochtend

Optionele extra’s

Dit basisarrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een extra coach-gesprek, een CSR stress analyse, een DISC 3 D analyse, een gezamenlijke wandeling of een extra overnachting.

Wij hanteren bij de coaching de Benedictijnse leefregel:

“Aandachtig luisteren en van harte en daadwerkelijk respons geven om tot resultaat te komen. Het beluisterde woord wordt omgezet in resultaten.”

Waarom?

Om te blijven groeien en je steeds weer te kunnen oriënteren  op dat wat belangrijk voor je is.

Wil je meer weten over meerdaagse coaching?

9 + 5 =