Reinke Chavannes is biografisch coach en gaat op 4 februari het biografische drieluik uit de doeken doen. Reinke geeft onder andere les aan het Instituut voor Biografiek. Haar fascinatie gaat uit naar de binnenwereld van de cliënt: waar heeft iemand moeite mee, wat drijft hem en waar wil hij heen? Je gaat een biografisch drieluik maken. Je schetst, in drie eenvoudige tekeningen, een levenservaring. De eerste schets gaat over een belangrijke gebeurtenis. De tweede betreft de situatie voorafgaand aan die gebeurtenis. De derde gaat over de situatie na die gebeurtenis.
Een verhelderende dag bij mij op de boerderij in Dreumel. Op het platteland. Er is ruimte voor 8 deelnemers, collega coaches, zodat iedereen ruime aandacht krijgt.  Zelf doe ik ook mee als co-trainer en co-coach. We gaan van start om 9.30, rond 12.30 lunchen we uitgebreid en rond 16.30 ronden we af.

Dus zoek jij verdieping in je vak, wil jij je onder- dompelen in de materie, ben jij nieuwsgierig, wil jij echt een dag voor jezelf en je coachgesprek echt met nieuwe inzichten verrijken?

 

Gaat je veel opleveren. Kan je meteen gebruiken bij jouw volgende coachee.

De kosten bedragen €295,- met 0% BTW en inclusief een overheerlijke lunch, goede koffie en gratis parkeren.
Aanmelden kan op de website of gewoon via email: info@peterketel.nl 

Meer info?

11 + 8 =