Coach-instrumenten

Coachees vinden het vaak  lastig om bij hun gevoel te komen en dit vervolgens ook nog eens te verwoorden.  In elk  coachtraject is dit echter wel van groot belang. Wat kan jij als coach de coachee bieden opdat jouw coachee zich reflectief kan opstellen?

Een coach gebruikt een breed scala aan coachinstrumenten om daarin te voorzien. Het komende jaar geven experts van divers pluimage hier in Dreumel op de boerderij masterclasses over hun manier van aanpak. Zelf ben ik dan altijd ook aanwezig als co-trainer/coach.

Ben je als coach op zoek naar een inspirerende en tegelijkertijd bijzonder effectieve methodes? 

Kom dan naar deze masterclasses en voeg een aantal nieuwe inzichten toe aan jouw coach instrumentarium.

Meld je snel aan. Er is per keer slechts ruimte voor 6 deelnemers.

2 september 2020 komt Peter Henneveld je laten zien dat je de coachee ook op een systemische wijze kan benaderen met tafelopstellingen. Je gaat naar huis met je eigen set beeldende figuurtjes.

Op 24 november  2020laat Peter Dalmeijer al je ‘Maskers’ tot leven komen. Een boeiende masterclass over Karakterstructuren, polariteiten, schizoïde, orale, psychopathische, masochistische en rigide. En nog het zesde later toegevoegde masker: de symbiotische karakterstructuur.

 

In 2021 komen er nog Masterclasses over Voice Dialogue, over Focussen en over het Biografisch coach zijn.

Op de boerderij.

De masterclasses vinden plaats op de boerderij waar ik samen met m’n partner Karina van Eeten alweer zo’n 15 jaar woon. Het is in die tijd een klein paradijs geworden.

Voor de masterclass betaal je € 325,- (vrijgesteld van BTW), dat is dan inclusief een overheerlijke lunch, de hele dag goede (!) koffie, thee en fris. Gratis parkeren ;-). Bij de masterclass tafelopstellingen komt daar nog een bedrag van €25,- euro bij voor je eigen set houten figuurtjes

Meer info nodig?

15 + 13 =