Coach-instrumenten

Coachees vinden het soms lastig om bij hun gevoel te komen en dit vervolgens ook nog eens te verwoorden.  In elk  coachtraject is dit echter wel van groot belang. Wat kan jij als coach de coachee bieden opdat jouw coachee zich reflectief kan opstellen?

Een coach gebruikt een breed scala aan coachinstrumenten om daarin te voorzien. Het komende jaar geven experts van divers pluimage hier in Dreumel op de boerderij masterclasses over hun manier van aanpak. Zelf ben ik dan altijd ook aanwezig als co-trainer/coach.

Ben je als coach op zoek naar een inspirerende en tegelijkertijd bijzonder effectieve methodes? 

Kom dan naar deze masterclasses en voeg een aantal nieuwe inzichten toe aan jouw coach instrumentarium.

Meld je snel aan. Er is per keer slechts ruimte voor 6 – 8 deelnemers.

19 september komt Peter Henneveld je laten zien dat je de coachee ook op een systemische wijze kan benaderen met tafelopstellingen. Je gaat naar huis met je eigen set beeldende figuurtjes.

31 oktober, een reprise van de masterclass: ‘Systemisch kijken voor coaches’ met Peter Henneveld, die je laat meemaken dat je de coachee ook op een systemische wijze kan benaderen met tafelopstellingen. Je gaat naar huis met je eigen set beeldende figuurtjes.

Op 3 december komt stembevrijder Annet Vervoort op de haar kenmerkende wijze jouw een aantal tools overhandigen die je zeker gaat gebruiken o jouw coachee een stapje verder te brengen, tools die alles te maken ebben met stemgeluid. Spannend, dat wel, niet allen voor de coachee 😉

Op 8 november zal Kim de Keijzer, gecertificeerd Lego®Serious Play® facilitator jou inzicht geven in de Lego methodiek. Een methode die gebruik maakt van spel. Je gaat naar huis met je eigen LEGO® Starter Kit

Op 24 januari ga je met kunstzinnig coach en beeldend kunstenaar Karina van Eeten met beeldende technieken en materialen aan de slag om daarmee het gevoel te weerspiegelen.

Op 19 maart ga ik zelf de workshop Focusing geven. Focusing is een  effectieve manier van aandacht geven aan emoties en dieperliggende gevoelens. ‘Scherpstellen’ op wat lijfelijke gevoelens aangeven over situaties of thema’s in je leven.

Liliane Hommers gaat in april/mei met haar paard aan de slag om jou te laten zien hoe paardencoaching in z’n werk gaat.

Op 11 juni komt register strateeg Herben Heesen een masterclass geven over om jouw bedrijfsstrategie goed helder  te krijgen en daarmee je klandizie te vergroten.

Eind augustus gaan we aan de slag met het coachzijn. Die masterclass verzorg ik zelf. Wat doet het coach zijn met jouw als mens?

Op de boerderij.

De masterclasses vinden plaats op de boerderij waar ik samen met m’n partner Karina van Eeten alweer zo’n 15 jaar woon. Het is in die tijd een klein paradijs geworden.

Voor de meeste  masterclass betaal je € 295,- (vrijgesteld van BTW), dat is dan inclusief een overheerlijke lunch, de hele dag goede (!) koffie, thee en fris. Gratis parkeren ;-). De Lego masterclass en de tafelopstelling masterclass kosten beide € 325,= dit is dan inclusief een eigen coach-set.

Meteen maar inschrijven dan!

Meer info nodig?

11 + 12 =