Excelleren als coach

Dit wil ik ook leren aan andere coaches middels een aantal masterclasses.

Coach-instrumenten

Coachees vinden het soms lastig om bij hun gevoel te komen en dit vervolgens ook nog eens te verwoorden.  In elk  coachtraject is dit echter wel van groot belang. Wat kan jij als coach de coachee bieden opdat hij zich reflectief kan opstellen. Iedere coachee is anders en vraagt dus een andere benadering. 

Een coach gebruikt daarom een breed scala aan coachinstrumenten om daarin te voorzien. De komende maanden geven experts van divers pluimage hier in Dreumel op de boerderij masterclasses over hun manier van aanpak. Zelf ben ik dan altijd ook aanwezig als co-trainer/coach.

Ben je als coach op zoek naar een inspirerende en tegelijkertijd bijzonder effectieve methodes? 

Kom dan naar een van deze masterclasses of volg ze allemaal en voeg een aantal nieuwe inzichten toe aan je coach instrumentarium.

Meld je snel aan. Er is per keer slechts ruimte voor 6 – 8 deelnemers.

19 september komt Peter Henneveld je laten zien dat je de coachee ook op een systemische wijze kan benaderen met tafelopstellingen. Je gaat naar huis met je eigen set beeldende figuurtjes.

9 oktober neemt fotograaf Bart Buijs je mee in het kijken naar de coachee met behulp van de camera. Wie zie jij als je door de lens kijkt?

Op 8 november zal Kim de Keijzer, gecertificeerd Lego®Serious Play® facilitator jou inzicht geven in de Lego methodiek. Een methode die gebruik maakt van spel. Je gaat naar huis met je eigen LEGO® Starter Kit

Op 24 januari ga je met kunstzinnig coach en beeldend kunstenaar Karina van Eeten met beeldende technieken en materialen aan de slag om daarmee het gevoel te weerspiegelen.

En in februari komt Leo Beth, biografisch consultant van de Pleisterplaats, je inwijden in het biografisch gesprek.

Op 19 maart ga ik zelf de workshop Focusing geven. Focusing is een  effectieve manier van aandacht geven aan emoties en dieperliggende gevoelens. Het is op een bepaalde wijze ‘scherpstellen’ op wat lijfelijke gevoelens aangeven over situaties of thema’s in je leven.

Op de boerderij.

De masterclasses vinden plaats op de boerderij waar ik samen met m’n partner Karina van Eeten alweer zo’n 15 jaar woon. Het is in die tijd een klein paradijs geworden.

Voor de meeste  masterclass betaal je € 295,- (vrijgesteld van BTW), dat is dan inclusief een overheerlijke lunch, de hele dag goede (!) koffie, thee en fris. Gratis parkeren ;-). De Lego masterclass en de tafelopstelling masterclass kosten beide € 325,= dit is dan inclusief een eigen coach-set.

Je telefoonnummer

Je factuuradres