Judith Budde

Op 1 februari 2021 komt Judith Budde hier op de boerderij om een masterclass over voice dialogue te verzorgen voor coaches . Judith is onder andere auteur van het spraakmakende boek: ‘Ik (k)en mijn ikken’ en weet als geen ander om met deze methode haar coachees te bereiken op een diep liggend niveau èn ze is in staat om jou – als coach –  inzicht te geven in deze methodiek zodat jij daar meteen mee aan de slag kan.

De dag is bij mij op de boerderij in Dreumel. Op het platteland. Er is ruimte voor 6 deelnemers, collega coaches, zodat iedereen ruime aandacht krijgt.  Zelf doe ik ook mee als co-trainer en co-coach. We gaan van start om 9.30, rond 12.30 lunchen we uitgebreid en rond 16.30 ronden we af. De kosten bedragen €275,- met 0% BTW en inclusief een overheerlijke lunch, goede koffie en gratis parkeren.

Dus zoek jij verdieping in je vak, wil jij je onder- dompelen in de materie, ben jij nieuwsgierig, wil jij echt een dag voor jezelf en je coachgesprek echt met nieuwe inzichten verrijken?

Meld je dan snel aan. Kan via email: info@peterketel.nl

Wil je meer weten over de masterclass Voice Dialogue?

13 + 14 =