Retraite/coaching in 2023

Individueel meerdaags retraite/coaching-programma. 

Wil je eindelijk ontdekken wat je echt wil? Ontdekken waar jouw blokkades zitten? Bijkomen van de alledaagse hectiek? Zit je in een burnout of loop je er tegen aan?

Volg dan ons uitgebalanceerd retraite/coaching-programma,  versterkend voor lichaam en geest. Met cognitieve en creatieve coaching..

Stil staan, dan bewegen

Voor iedereen die even stil wil staan bij wat er is. Voor iedereen die twijfels heeft over z’n werk, twijfels over z’n leidinggevende capaciteiten, twijfels heeft over zichzelf. Voor iedereen die kleur wil bekennen.

Piekergedachten vertroebelen vaak het beeld op de werkelijkheid. Gedachten die als wolken voor de zon schuiven. Gedachten die je ook kan zien als bootjes die komen en gaan. Ga jij mee met een bootje?

Ervaringsgericht

Ons retraite programma is vooral ervaringsgericht.  Het helpt je jouw ervaring bewust en doelgericht te maken. Het laat je stoppen en stilstaan om daarna verder te kunnen. Stilstaan. Dan bewegen zodat je succesvoller en gelukkiger bent en ook durft te zijn.

Beleven

Je gaat jouw ervaringen vertellen en beleven. Ervaringen die vooral voortkomen uit al je gedachten, opvattingen, normen en waarden. Je gaat je eigen rol als bedenker en waarnemer van al die gedachten onderzoeken en je gaat leren hoe je deze gedachten ook op een andere wijze kan formuleren zodat er meer rust kom. Rust om weer te kunnen leven.

Programma.

Je arriveert zaterdag einde van de middag in Bougey, in de gite Les Roblets op 5 minuten lopen van ons huis.

Je verblijft er een hele week. Zondag is een rustdag, je kan bijkomen van de reis, heerlijk in alle rust uitslapen en wellicht je eerste wandeling maken. Het bakkertje komt vrijwel dagelijks om 9.15 uur langs met overheerlijke tartelettes, geweldig stokbrood en natuurlijk croissants. La douce france in optima forma.

Maandagochtend treffen we elkaar voor ons eerste gesprek in de woonkamer van ons nieuwe huis, de vroegere ‘zomerkeuken’. Samen stellen we dan de gespreksagenda vast voor de komende  dagen. In elk geval maken we wandeling naar de vroegere Abbey de Cherlieu met de onuitputtelijke waterbron. Koffie en lunch gaan dan mee. 

We voeren minimaal vier gesprekken met de mogelijkheid om uit te breiden.

Je kan de week nog aantrekkelijker maken want partner, vriend of vriendin, vader of moeder kan gratis mee! Hij of zij verblijft met jou in de gite en kan – tegen vergoeding – eventueel schilderworkshops volgen bij mijn partner Karina van Eeten, in haar nieuwe atelier, vroeger het kantoor van de directeur,  in ons huis.

Zaterdag ochtend ga je weer naar huis, voldaan, je besluiten zijn genomen, je zorgen onderzocht. Je gaat een nieuwe toekomst tegemoet en je luidt hier nog eens de bel voor de volgende ronde

Dit traject is maatwerk, afhankelijk van jouw wensen komen we tot een prijsvoorstel. Neem contact met ons op om een en ander te bespreken. Natuurlijk is een eerste kennismakingsgesprek geheel gratis.

Meer weten over de retraite coaching in Haute Saône?

8 + 8 =